L’Associació Industrial per a la Producció Neta ha organitzat una nova jornada tècnica d’interès per a totes les empreses associades. En aquesta ocasió, celebrada el dimarts 22 de setembre, hem conegut com avança la proposta de creació del Clúster de Residus de Catalunya. La Jornada ha comptat amb la Intervenció de la Sra. Maria Vidal, Cap del Departament de Foment de la Valorització de l’Agència de Residus de Catalunya,  responsable directa del Projecte del Clúster de Residus, amb la col·laboració del Sr. Joan Ignaci Xiberta, en representació de l’empresa Acitre.

Després de conèixer quins sóns els objectius del Clúster i qui en podria formar part, les empreses assistents a la reunió han pogut formular els seus dubtes sobre aquest nou ens i quina hauria de ser la seva participació.

AIPN, Associació Industrial per la Producció Neta, treballa pels membres associats que composen l’AIPN. Es tracta d’ empreses de sectors diversos, ubicades totes elles a la Vall Baixa i el Delta del Llobregat i totes elles amb un nexe comú, la inquietud per l’existència d’una política que promogui una dinàmica de desenvolupament sostenible en l’exercici de la seva activitat econòmica i industrial.