Els temes tractats van ser la contaminació acústica i lluminosa, les emissions de CO2, el dret d’aigües i la gestió de residus a l’àmbit industrial

El passat 7 de febrer, a l’Hotel Ciutat del Prat, es va celebrar la Jornada sobre Medi Ambient organitzada per l’AIPN (Associació Industrial per a la Producció Neta), en col·laboració amb la CUADLL (Comunitat d’Usuaris del Delta de Llobregat), El Prat Empresarial, la Cubeta d’Abrera, la Cubeta de Sant Andreu de la Barca, la Junta Central d’Usuaris de l’Aqüífer de Carme-Capellades, l’Associació Catalana de Comunitats d’Usuaris d’aigües Subterrànies i d’AECA (Associació d’Empresaris de Castellbisbal).

La jornada va tenir una assistència d’una seixantena de persones, i va comptar amb la participació de les associacions d’empresaris de Sant Cugat, Cerdanyola i Viladecans com a entitats convidades.

Els temes tractats van ser:

  • “Contaminació acústica i lluminosa” a càrrec del Sr. Sergi Paricio, cap del Servei per a la Prevenció de la contaminació acústica i lluminosa de la Direcció General de Qualitat Ambiental, del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.
  • “La gestió dels residus industrials avui” a càrrec del Sr. Ramon Oliva i Tarre, Director de l’Àrea Industrial de l’Agència de Residus de Catalunya.
  • “Canvi Climàtic: On som i què podem fer” a càrrec del Sr. Salvador Samitier, Responsable de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic.
  • “Modificacions normatives recents en matèria de Dret d’Aigües”, a càrrec del Sr. Pablo Herráez, Director d’assessoria jurídica de l’Agència Catalana de l’Aigua, i del Sr. Joan Valls, advocat de Codina Advocats