L’Associació Industrial per a la Producció Neta (AIPN) ja ho té tot a punt per la Jornada de l’AIPN 2024, que tindrà lloc el pròxim dijous, 29 de febrer a l’Hotel Sallés Ciutat del Prat i comptarà amb la participació d’experts i expertes destacades en matèria de gestió hídrica industrial que abordaran temes rellevants per al sector en l’actual context d’emergència hídrica. La jornada es desenvoluparà de 9 a 12 hores, i serà una oportunitat única per a professionals del sector industrial per estar al dia sobre les últimes tendències i solucions en matèria de gestió sostenible de l’aigua.

El programa de la jornada de l’AIPN

La jornada s’iniciarà amb l’acreditació dels assistents a les 9 hores, seguida d’una benvinguda a càrrec del President de l’AIPN, Jordi Oliver Rodés. A continuació, a les 9.15 hores, el president del Catalan Water Partnership, Xavier Amores, oferirà la ponència ‘Gestió de l’aigua en la indústria en un context d’emergència hídrica’, en què donarà una visió experta i actualitzada sobre aquesta qüestió fonamental pel sector industrial.

A les 10.15 hores, l’enginyer agrònom Ignasi Servià compartirà la seva experiència en el PERTE de digitalització del Cicle de l’aigua amb la ponència ‘L’experiència en el PERTE de digitalització del Cicle de l’aigua, propera parada, la indústria’. A través d’aquesta presentació, els i les assistents tindran l’oportunitat d’explorar les innovacions i les pròximes passes en matèria de digitalització del cicle de l’aigua. A continuació, es farà una pausa per cafè a les 11.15 hores, en què s’oferirà a les persones participants l’oportunitat de network i intercanviar idees amb els altres assistents i ponents. A les 12 hores, l’agenda continuarà amb l’Assemblea General Ordinària de l’AIPN, i, finalment, a les 13 hores, es realitzarà la cloenda de la jornada.

Inscripcions a la jornada

Sobre l’AIPN

L’Associació Industrial per a la Producció Neta (AIPN) és una entitat compromesa amb el desenvolupament sostenible i l’eficiència en la producció industrial. Amb una ampla xarxa de membres i col·laboradors, l’AIPN promou la innovació i el coneixement en el sector, contribuint al creixement econòmic i al benestar social.